Selecteer een pagina

Boek A

Acte 1

Reeckeninge bewijs ende reliqua die bij desen sijn doende Maria Coninx wed Thomas Buijs, in leven de voogt, ende Anthonij van den Hout als toesiender van de kinderen  van Arien Nobel en Neesken Jansen Buijs, int bijwesen van Cornelis Paans als voogt, 25-4-1732.

Acte 2

Reeckeninge bewijs ende reliqua die bij desen sijn doende Jan Maartens Dolk als voogt en Jacob Mathijsse Coninx als toesiender van de kinderen van Arien van Pas za en Janneken Coninx, 17-5-1732.

[1e blad niet goed gefotografeerd]

Acte 3

Reeckeninge bewijs ende reliqua die bij desen is doende Peeter Sprangers voor reeckening van Peeter van Steenhoven in leven de voogt van de kinderen van Steven van Steenhoven en Elisabet Zeijlmans met Thomas de Bont als toesiender, 22-5-1733.

Int bijwesen gepresenteert voor Piternel Civits wed Peeter van Steenhoven en Johannes Janse Verschuren als voogt over de twee jongste kinderen.

Acte 4

Reeckeninge bewijs ende reliqua die bij desen sijn doende Gerrit Camp als voogt ende Cornelis Buijs als toesiender van de kinderen, Hendrik en Seijken, van Jan van Grevenbroeck, 30-1-1733.

Boek B

Acte 1

Reeckeninge bewijs ende reliqua die bij desen sijn doende Pieternel Buijs wed Cornelis Paans, in leven voogt, ende Anthonij van den Hout als toesiender van de kinderen van Arien Nobel en Neesken Jansen Buijs, Int bijwesen van Jacob Buijs als voogt, sedert 28-7-1733, actum 25-7-1738.

Acte 2

Reeckeninge bewijs ende reliqua die bij desen sijn doende Peeter Cornelissse Camp als voogt vande kinderen van Jan Peetersen Schoenmakers en Elisabet Fijneman ipv sijn vrouwe vader Dingeman Aerden Schoenmakers za met Peeter Fijneman als toesiender, 29-1-1735.

Toegevoegd: Gepresenteert aan Jan Janse Schoenmakers en Stoffel Leijtens x Adriaantje Janse Schoenmakers..

Acte 3

Reeckeninge bewijs ende reliqua die bij desen is doende Peeter van Oosterhout als voogt van de kinderen, Jesper en Cornelis, van Adriaan Paap, 5-7-1734.

Toegevoegd: Int bijwesen van Cornelis Adriaansen Paap

Acte 4

Reeckeninge bewijs ende reliqua die bij desen sijn doende Jan Janse de Bont als voogt en Marcelis Zeijlmans als toesiender van de kinderen van Thomas Peeterse Zeijlmans en Maria Schoenmaackers sedert het overlijden van Thomas, 7-6-1734.

Acte 5

Reekening bewijs ende reliqua die bij desen sijn doende Cornelis Paans als voogt en Anthonij van den Hout als toesiende van de kinderen van Arien Nobel ende Neesken Jansen Buijs sedert het doen van de reekening van de weduwe Thomas Buijs, 28-7-1733.

Acte 6

Reeckening bewijs ende reliqua die bij desen is doende Peeter Sprangers voor reeckening van Peeter van Steenhoven in leven de voogt van de kinderen van Steven van Steenhoven en Elisabet Zeijlmans met Thomas de Bont als toesiender, 22-5-1733.

Int bijwesen gepresenteert voor Piternel Civits wed Peeter van Steenhoven en Johannes Janse Verschuren als voogt over de twee jongste kinderen, 22-5-1733.

Acte 7

Reekening bewijs ende reliqua die bij desen sijn doende Cornelis Paans als voogt en Anthonij van den Hout als toesiende van de kinderen van Arien Nobel ende Neesken Jansen Buijs sedert het doen van de reekening van de weduwe Thomas Buijs, 28-7-1733.