Selecteer een pagina

Boek A

Acte 1

Reekeninge bewijs en reliqua die doende zijn Willem Klijn als voogd en Meus Verhoeven als toesiender over de twee kinderen van Laurens de Roon za en Johanna Glavimans sedert 17-6-1743, actum 25-8-1750.

Acte 2

Conditien ende voorwaerden waer op de kinderen van Zacharias de Roon met de voogden van de minderjarige kinderen de goederen van Zacharias publiq willen vercopen, meij 1743.

Acte 3

Reekeninge bewijs en reliqua die doende zijn ten reguard van de onmondigen in dese, de gesamentlijke kinderen en erfgenamen van Zagharias de Roon met de momboiren  van de onmondigen, 7-6-1743.

Toegevoegd:

De voogden van de vier kinderen van Samuel van der Linden zijn voldaen. Voogden zijn Aart Leempoel en Meeuwis Verhoeven.

De voogden over de drie kinderen van Jan Kivits zijn voldaen. Voogden zijn A Kivits en Jan Rombouts.

Zagharias de Roon is voldaen door zijn broer en swager Jacob de Roon en Pieter van Beek.

Willem Kleijn als voogd over de twee kinderen van Laurens de Roon is voldaen.

Maria Handrick de Haan wed van Arnoldus de Roon en haar kinderen zijn voldaen. Voogden zijn Cornelis de Haan en Wouter Klootwijk.

Arnoldus Leempoel is voldaen.

Meus Verhoeven is voldaen.

Acte 4

Reekeninge bewijs en reliqua die doende Nicolaes Wijnsouw als voogd over Catharina Wijnsouw dogter van Dingeman Wijnsouw en Margrita Verhagen za sedert 1-3-1739, actum 29-9-1745.

Toegevoegd: Cornelis de Haen is stiefvader van Catharina.

Acte 5

Conditien ende voorwaerden waer op Peter Quirijns en Ottho Colster als momboiren van de kinderen van Antonij Cluijter za een stuk hooijland willen verhuuren, 20-4-1750.

Acte 6

Conditien ende voorwaerden waer op Antonij Kluijtenaer weduenaer van Maria de Ruijter publiq zijn goederen wil vercopen.

Acte 7

Reekening bewijs en reliqua die doende zijn Peter Quirijns en Ottho Colster als momboiren van de kinderen van Antonij Kluijternaer en Maria de Rijter, sedert 26-4-1749, actum 4-10-1749.

Acte 8

Reekening bewijs en reliqua die doende zijn Teuntie Kluijtenaer wed Johan Abbema, in leven coster en schoolmeester tot Drunen, als voogt over de kinderen van Peter Quirijns en Lijsbet Kluijtenaer, 3-4-1743.

Acte 9

Reekening bewijs en reliqua die doende zijn Cornelis Quirens, Rotterdam, als bij Baeije Kok testamentaire, notaris Johan van Dijk 19-4-1738, aangestelde voogt over de kinderen van Peeter Stoffelse Quirens en door overlijden van Anthonij Kluijtenaer is Peeter nu zelf voogt samen met Otto Horster en Bastiaan de Leeuw x Johanna Cluijtenaar en Adriaan Rommen x Cornelis Cluijtenaar meede namens de minderjarige kinderen van Anthonij Cluijtenaar, sedert 23-4-1743, actum 6-5-1749.

Acte 10

Reekening bewijs en reliqua die doende is Cornelis de Haen als numine uxoris voogd over de kinderen van Peeter Verelst en Maria Verhagen en Adriaentie Otterdijk, 3-11-1750.

Toegevoegd: Hendrik Verelst is voldaen, 17-6-1760.

Acte 11

Reekening bewijs en reliqua die doende zijn Mighiel van Loon en Corstiaan de Kok als voogden over Margrieta Koks, dogter Hendrick Koks en Johanna van Loo ivm de boedel van Hendrik Kok en Lijsbeth Schalken. ¾ voor Margriete en ¼ voor Lijsbet. Actum 26-6-1749.

Acte 12

Reekening bewijs en reliqua die doende zijn Mighiel van Loon en Corstiaan de Kok als voogden over Margrieta Koks, dogter Hendrick Koks en Johanna van Loo ivm de boedel van Hendrik Kok en Lijsbeth Schalken. ¾ voor Margriete en ¼ voor Lijsbet.

Acte 13

Reekening bewijs en reliqua die doende is Mighiel Romme als voogd over de kinderen van Peter Rommen en Maria Haverhals met Arnoldus Haverhals als toesiender, 22-8-1749

Boek B

Acte 1

Reekening bewijs en reliqua die doende is Peeter van den Hoeck en Peeter Verelst als voogden, aangesteld op 18-11-1730, over de kinderen, Mari en Hendrik, van Jan van den Hoeck en Johanna Verelst, 14-4-1733.

Stapeltje stukken betreffende de kinderen van Jan Jansen van Loon en Jenneken Ariense Vosch met als voogden Pieter Spuijbroek en Peter Rosen behorende bij acte 3

Acte 2

Reekening bewijs en reliqua die doende is Antonij Haeverhals als voogd over de kinderen van Peter de Vries en Piternel van Eeuwijk, 1743.

Acte 3

Reekening bewijs en reliqua die doende zijn Pieter Spuijbroek en Peter Rosen als voogden over de kinderen van Jan Jansen van Loon en Jenneken Berentse Vosch sedert 24-1-1729, actum 13-6-1740.

Stapeltje stukken mbt de kinderen van Peter Romme met Maghiel Romme als voogt, zie acte 13 boek A